Lediga tjänster

Vi söker en anläggare med yrkesbevis.

Sök jobbet senast: 15 februari 2017

Anställningsform: Tillsvidare , Heltid

Lön:Fast månads- vecko- eller timlön

Om dig

Utbildning och erfarenheter
Utbildning inom anläggning och minst 3 års bred erfarenhet av yrket krävs. Yrkesbevis och B-körkort är ett krav, övriga kursbevis och körkort är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är trygg i din roll som anläggare, noggrann och kan ta egna initiativ. Du har ett strukturerat arbetssätt med god förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Du är flexibel och ser det som naturligt att samverka med dina medarbetare, samt tycker om att arbeta mot uppsatta mål. När verksamheten kräver det, måste du även ha möjlighet att arbeta på annan ort.

Utbildning

KRAV

Gymnasial utbildning

Kompetenser

KRAV

Markanläggning

Yrkesbevis, schakt, fyllning och dränering

Yrkesbevis, grundläggning

Rörläggning

MERITERANDE

Plattläggning

Språk
KRAV
Svenska

Körkort
B

Arbetslivserfarenhet

KRAV
Väg-och anläggningsarbetare:2-4 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

I din roll som anläggningsarbetare kommer du att jobba med varierande uppgifter såsom anläggning, dränering, grundarbeten, plattläggning och schaktning. Även rörläggning, byggnation av murar och nedgrävning av kablar kan förekomma.

Arbetsplats
Karlskoga

Om oss
Thyras AB erbjuder mark och anläggningstjänster åt företag och privatpersoner. Inom företaget finns en lång erfarenhet och ett starkt engagemang med fokus på helhet, kvalitet och service. Vårt geografiska arbetsområde är framförallt Närke och Värmland med utgångspunkt i Karlskoga. Vi tillhandahåller helhetslösningar så att kunden kan känna sig trygg, oavsett om det gäller gräsklippning, transport eller större entreprenader. Vårt arbetsområde innefattar allt från asfalt, dränering, kantklippning, plattläggning, maskinsopning till rivning, snöröjning, sortering, transport och vägunderhåll. Vårt mål är att alltid ge kunden den bästa servicen och resultatet oavsett storlek på uppdraget. Vi är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. Här på Thyras blir du snabbt en i gänget och vi erbjuder en plats i ett företag med goda värderingar, högt i tak och nära till skratt.

Kontaktpersoner

Tobias Lindström,0703790048

Företagets adress
Botorpsvägen 20 Karlskoga
Postadress
THYRAS AKTIEBOLAG
BOTORPSVÄGEN 20
69142 KARLSKOGA
Telefonnummer
058632250
E-post
lena@thyrasab.se